Rejse med kæledyr

​På en ferie med familiens bedste ven er der lagt i ovnen til en masse hyggelige og oplevelsesrige øjeblikke. En rejse vil kunne byde på lange gåture i skoven, opfriskende svømmeture i havet eller bare ren afslapning.

Men vidste du, at ud over at sørge for at dit kæledyrs vaccinationer, pas og chipmærkning er på plads i god tid inden afrejse, at det er en god ide på forhånd også at undersøge, om der stilles specifikke krav fra de lande i rejser til eller rejser igennem??

På Fødevarestyrelsens hjemmeside kan du hurtigt og med få klik, få overblik over hvilke regler der gør sig gældende på din rejse:

Sådan rejser du med din hund:

https://www.foedevarestyrelsen.dk/Selvbetjening/Guides/Sider/S%C3%A5dan-rejser-du-med-din-hund.aspx?Indgang=Dyr&Indgangsemne=Rejse+med+k%C3%A6ledyr 

Sådan rejser du med din kat:

https://www.foedevarestyrelsen.dk/Selvbetjening/Guides/Sider/S%C3%A5dan-rejser-du-med-din-kat.aspx?Indgang=Dyr&Indgangsemne=Rejse+med+k%C3%A6ledyr 

cr_post3....

Skal du nyde sommeren i Sverige? – Og skal din hund med?

Ud over at sætte sig ind i reglerne omkring indførsel af hund i Sverige, er det en god ide at sætte sig grundigt ind i hvilke regler der gør sig gældende for at transportere hund i Sverige.

Sverige har nemlig meget specifikke krav hvad dette angår. 

Alt dette kan du læse mere om her

cr_post5.

Dyreklinikken v/Dyrlæge Kathe Rasmussen​

CVR: 13278474

Nørregade 20,

8850 Bjerringbro​